Raudanniemen käsinvuollusta hirrestä veistetyt mökit ovat hyvinvarusteltuja ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Kaikissa mökeissä on mm. suihku, sisä-WC, astian- ja pyykinpesukoneet sekä Wi-Fi.

Mökit sijaitsevat yli 100 metrin päässä toisistaan eikä niillä ole suoraa näköyhteyttä. Matkaa rantaan on 10-25 metriä. Raudanniemen kaikilla mökeillä on oma piha sekä ranta, laituri ja soutuvene. Myös vieheoikeus Saarijärvelle sisältyy.

Kaikilla mökeillä on myös puusauna, varaava takka ja grillauspaikka. Polttopuut sisältyvät hintaan.

Raudanniemen kraanavesi tulee vuonna 2020 rakennetusta yhteisestä porakaivosta, jonka tuotto ja vedenlaatu ovat erittäin hyvät.

Raudanniemeen on helppo tulla. Vuonna 2021 valmistunut uusi nelikaistainen viitostie Mikkelin ja Juvan välille, Koskentaipaleen asfaltoitu kylätie sekä vuonna 2017 peruskorjattu Raudanniementie nopeuttavat myös asiointia kaupunkiin. Graanin marketeille Mikkeliin ajaa vartissa. Mökin pihalla on riittävästi parkkitilaa ja pistorasia auton lämmitystä varten.

Talvella Raudanniementien sekä mökkien pihojen aurauksesta huolehtii isäntä itse, joten tie saadaan tarvittaessa nopeasti puhtaaksi kovallakin lumipyryllä. Isäntäperhe auttaa loman aikana tarvittaessa muissakin asioissa.

Raudanniemen aktiviteetit ovat kävelymatkan päässä mökeiltä.